Programa

La Mostra estarà plena de bon cinema en versió original en català!

Podràs veure els documentals i els curtmetratges seleccionats que opten al premi del jurat. El premi del públic el decideixes tu amb el teu vot. Troba la teva sessió AQUÍ, vine, vota i gaudeix dels finalistes del VOC►2018.

No t’ho perdis!!

VINE I VOTA EL MILLOR DOCUMENTAL

VINE I VOTA EL MILLOR CURTMETRATGE

claqueta

FINALISTES VOC►DOCUMENTALS

1. UNA HISTÒRIA NORMAL, d’Ernest J. Sorrentino
Durada: 19′

Sinopsi: Vicente i María Jesús s’enfronten cada dia al repte de tenir una vida normal. Després de molt temps sense treball per fi els dos ho troben. Ella neteja oficines, ell està en una cadena de muntatge d’una factoria automobilística.

 

2. BiDes, de Berta Cotrina Domingo
Durada: 16’57”

Sinopsi: BiDes és un documental que pretén trencar amb l’estereotip del bibliotecari com a persona seriosa i avorrida. Aquesta peça audiovisual mostra la vida personal i professional de cinc d’ells que, a través de la passió que senten per la seva feina i les seves originals aficions, ens mostren una cara desconeguda de la professió i del món de la biblioteconomia.

 

 

3. COMERÇ 08003, de Josep Maria Domènech Gil
Durada: 17′

Sinopsi: Sis comerços tradicionals de la ciutat de Barcelona ens obren les seves portes i ens parlen de la seva història.

 

4. ESCULPINT EN LA MEMÒRIA de Rubén Seca Carol
Durada: 3’23”

Sinopsi: Relat sobre la memòria -tant personal i privada, com a col·lectiva-, a través de les escultures.

 

FINALISTES VOC►CURTMETRATGES

1. A MITGES, de Dani Seguí Florit
Durada: 14,3’

Sinopsi: Després d’una gran funció, els ballarins de l’obra han de seguir amb la seva gira. Sense descans es dirigeixen ràpidament al seu següent destí. Les presses, un camió i una nit fosca i plujosa canviarà completament les seves vides. El seu retrobament, temps més tard, els obligarà a conèixer-se millor i a reinterpretar la seva passió pel ball.

 

2. LES BONES NENES, de Clara Roquet
Durada: 16’46”

Sinopsi: Els pares de la Júlia i la Paula sempre han criat cavalls. Les nenes varen passar-se la infància jugant juntes dins l’estable però l’adolescència ha dinamitat la seva relació. La violència de l’edat adulta s’obre pas destrossant tot allò que troba. Remou l’amor, la ràbia, el sexe i, ferotge com mai, deixa un cavall borni.

 

3. CUNETAS, de Pau Teixidor Coloma
Durada: 18’41”

Sinopsi: Durant la Guerra Civil espanyola, una familia de camperols haurà de fer front a l’amenaça feixista. Farts de posar l’altra galta, prendran una inesperada decisió.

 

4. L’ESCARABAT AL FINAL DEL CARRER, de Joan Vives
Durada: 18’59”

Sinopsi: L’Amadeo és una bona persona. Viu en un tranquil poble de València, i des que va morir la seva dona, es dedica en cos i ànima a tenir cura del seu sogre invàlid, el senyor Agustín. Un bon dia, Lolín, la mare de la peixatera, tindrà una premonició al decapitar una anguila: a l’Amadeo li queden set dies de vida.

 

5. D’HOM, de Javier Blanco i Francesc Colomina
Durada: 17’45”

Sinopsi: Com pot tirar endavant l’Andreu, un jove de Barcelona, ​​dins d’una societat que només respon a dos gèneres definits amb unes característiques ja imposades?
24 hores. Un dia dins la pell de l’Andreu. Una història sobre consciències, sobre la vida i sobre el dret a viure-la.